Disclaimer

Disclaimer bureaustoelen mkb

Algemeen

In deze “disclaimer bureaustoelen mkb” kunt u de rechten en plichten lezen zoals deze zijn opgesteld voor het gebruik van bureaustoelenMKB.nl, een onderdeel van Kasbergen A+P. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Disclaimer

Alle informatie op deze website, inclusief informatie die gerelateerd is aan producten en diensten, is alleen voor informatieve doeleinden. Alle prijzen genoemd op de website zijn exclusief BTW.

Privacy verklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of om een bestelling door te nemen. Een uitgebreide uitleg kunt u vinden in onze Privacy Policy en Klanten Service.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

BureaustoelenMKB is een beschermde en geclaimde naam. Teksten op de website zijn geschreven door BureaustoelenMKB en derhalve eigendom. Kopïeren of gebruiken teksten is verboden.

Wet van toepassing

Het gebruik van de website www.bureaustoelenMKB.nl en het kopen van producten van BureaustoelenMKB staan onder de Nederlandse regelgeving.

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie van de Disclaimer bureaustoelen mkb is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. BureaustoelenMKB aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.