De beste kantoorinrichter van Zuid Holland
Vragen ? Bel ons vrijblijvend 06 - 53 833 617

Barrel vat geplet

Barrel vat geplet

 99,00 149,00

Barrel kan binnen en buiten en past perfect in strandpaviljoens, winkelinterieurs, garagebedrijven, originele displays, motorzaken, op horecaterrassen, beursstands, scholen, entrees en thuis. C-Barrel is een complete familie van verrassend originele producten.

Diameter +/- 59 cm, zithoogte +/- 40 cm.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Deze Barrel is nieuw. Deze is hip en trendy, maar ook 100% Nederlands en dus ook 100% Dutch Design. 

Maar vooral; het past perfect in de circulaire economie. Omdat deze afgedankte vaten zo een tweede leven krijgen. Doordat ze geplet zijn kunnen ze een op een verrassende manier weer dienst doen. 

Het kan binnen en buiten worden toegepast. Bijvoorbeeld in strandpaviljoens, winkelinterieurs, garagebedrijven, originele displays, motorzaken, op horecaterrassen, beursstands, scholen, entrees en thuis. Omdat er meer gerelateerde producten zijn is er een complete familie samen te stellen.

Barrel is met een kussen leverbaar, neem voor meer informatie contact met ons op. Omdat het gaat om hergebruik van goederen kunnen kleuren bij verschillende partijen van elkaar afwijken. De kleuraanduiding is dus niet meer dan een indicatie en geeft geen constante waarde weer.

Ook leverbaar is een kussen, omtrent deze mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Omdat er zeer veel keus is helpen wij u graag met een interieurplan. Neem vrijblijvend contact op de contactpagina en we zullen u zo snel mogelijk benaderen. U kunt ons ook bellen, nummers vind u rechtsboven op de site.

Extra informatie

Barrel

Zonder houten voeten, Met houten voeten

Kleuren

Oranje, Koper-bruin, Zilver grijs(naturel), Grijs/antraciet, Legergroen, Licht blauw

Cart