De beste kantoorinrichter van Zuid Holland
Vragen ? Bel ons vrijblijvend 06 - 53 833 617

Positiva Couch

Positiva Couch

 1.399,00 2.199,00

Positiva Couch is ontworpen door David Fox en is een heerlijke bank die bij uitstek geschikt is voor de hedendaagse werkomgeving. Verkrijgbaar met een lage en hoge rug.

De bank word aangeboden in de stof Xtreme, maar er zijn meerder stoffen leverbaar, deze kunt u vrijblijvend via de contact pagina aanvragen.

Afmetingen: 74 cm diep, zithoogte 40 cm, lage rug 72 cm hoog, hoge rug 130 cm hoog, twee-zitter 163 cm breed, drie-zitter 193 cm breed.

Levertijd 4 – 6 weken.

 

 

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Positiva Couch is ontworpen door David Fox. Voor een heerlijke bank die bij uitstek geschikt is voor de hedendaagse werkomgeving. Verkrijgbaar met een lage en hoge rug.

Verder hebben beide ontwerpen een vloeiende lijn en een elegant vierteens verchroomd frame. 

Met de hoge rug creër je een ruimte in een ruimte, dat kan belangrijk zijn om te overleggen of samenwerken. Verder is de lage rug prima toepasbaar in wachtruimten of derelijke.  

Maar de Positiva Couch is ook een aanvulling die perfect past bij de open of communicatieve werkomgeving. Niet alleen omdat het een ideaal element is voor midden zones, maar even balangrijk is de akoestische functionaliteit.

De bank word aangeboden in de stof Xtreme, maar er zijn meerder stoffen leverbaar. Belangrijk is deze als staal aan te vragen. Dat kan door even te bellen of via de contactpagina.

Extra informatie

Rug

Lage rug, Hoge rug

Breedte

2-zits, 163 cm breed, 3-zits, 193 cm breed

Stofkleur

Zwart, Wit, Rood, Oranje, Blauwe, Groen, Licht groen, Beige

Cart