De beste kantoorinrichter van Zuid Holland
Vragen ? Bel ons vrijblijvend 06 - 53 833 617

Positiva Chair

Positiva Chair

 799,00 1.299,00

De stoel is verkrijgbaar in een lage uitvoering en met een kap. Met de kap wordt de stoel een bijna een afgesloten ruimte.

De stoel word aangeboden in de stof Extreme, maar er zijn meerder stoffen leverbaar, deze kunt u vrijblijvend via de contact pagina aanvragen.

Zithoogte 45 cm, 72 cm breed, rughoogte zonder kap 80 cm met 148 cm.

Levertijd 4 – 6 weken.

 

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Positiva Chair is ontworpen door David Fox. Allereerst een heerlijke stoel die bij uitstek geschikt is voor de hedendaagse werkomgeving. Verkrijgbaar met een lage en hoge rug met kap.

Verder hebben beide ontwerpen een vloeiende lijn en een elegant vierteens kruisvoet. 

Met de hoge rug creër je een ruimte in een ruimte, dat kan belangrijk zijn om te overleggen of samenwerken. Verder is de lage rug prima toepasbaar in wachtruimten of dergelijke.  

Maar de Positiva Chair is ook een aanvulling die perfect past bij de open of communicatieve werkomgeving. Niet alleen omdat het een ideaal element is voor midden zones, maar even belangrijk is de akoestische functionaliteit.

De stoel word aangeboden in de stof Xtreme, maar er zijn meerder stoffen leverbaar. Belangrijk is deze als staal aan te vragen. Dat kan door even te bellen of via de contactpagina.

Extra informatie

Kap

Zonder kap, Met kap

Stofkleur

Zwart, Wit, Rood, Oranje, Blauwe, Groen, Licht groen, Beige

Kleur kruisvoet

Zwart, Aluminium, Wit

Cart