De beste kantoorinrichter van Zuid Holland
Vragen ? Bel ons vrijblijvend 06 - 53 833 617

ARA Chair 310/315

ARA Chair 310/315

 89,00 109,00

Ara is een polypropyleen gevormd stoel en versterkt met glasvezels. De stoel is zeer goed en geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Het bovenste deel van de rug structuur vormt een groot handvat voor een eenvoudig optillen en verplaatsen, dat is makkelijk en praktisch.

Levertijd 3-4 weken.

Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

De Ara is een polypropyleen gevormde stoel en versterkt met glasvezels. Dat maakt de stoel namelijk zeer geschikt voor binnen en buitengebruik.

Omdat het bovenste deel van de rug een groot handvat vormt kunt u de stoel eenvoudig optillen en verplaatsen. Maar dit geft de stoel ook een eigen karakter.

Door de taps toelopende vorm van de benen ziet het ontwerp er licht en elegant uit, maar de stoel is sterk, weersbestendig en onvervormbaar.

Omdat er zeer veel keus is helpen wij u graag met een interieurplan, zo weet u gelijk of het meubilair ook in de betreffende ruimte past.

Neem vrijblijvend contact op de contactpagina en we zullen u zo snel mogelijk benaderen. U kunt ons ook bellen, nummers vind u rechtsboven op de site.

 

Extra informatie

Keuze armleggers

Zonder armleggers, Met armleggers

Kleur

wit, zwart, donder grijs, licht grijs, bruin, blauw, rood, beige

Cart