Stoel en werkplekinstructie.

Voordat we aan de stoel en werkplekinstructie beginnen vragen we altijd of er klachten zijn.

Vaak horen we dan: “Ik heb het gevoel dat ik niet goed zit” of “ik heb last van nek en rug aan het eind van de dag” zijn vaak door ons gehoorde opmerkingen als ons advies word gevraagd.

En dat is niet gek, mensen komen ergens te werken en krijgen een bureau en stoel aangewezen en focus ligt voornamelijk op de uit te voeren werkzaamheden. Logisch.

Na verloop van tijd kan men RSI-achtige klachten of andere ongemakelijkheden ontwikkelingen. Vaak kunnen uit de wereld helpen door kleine aanpassingen te doen in houding, inrichting bureau of net iets anders bewegen. Dit doen we tijdens een werkplek- of goed-zitten-instructie.

Als u bij Bureaustoelenmkb uw meubilair aanschaft bieden we u deze service gratis aan.

Instructie bij aanschaf.

Bij bureaustoelenmkb geven we u een stoel en werkplekinstructie bij aanschaf van ons meubilair. Of dit nu alleen een stoel of bureau is, maakt voor ons niet uit, dat is een extra service.

Tijdens de instructie kijken we naar uw houding tov van de werkzaamheden. Hoe is uw bureau ingedeeld? Waar liggen toetsenbord en muis? Waar de de documenten? wat is de stand van uw beeldscherm en op welke afstand staat deze? Op welke hoogte staat uw bureau? Hoe staat uw stoel tov van het bureau? Wat zijn de verstel mogelijkheden van bureau, beeldscherm en stoel?

De medewerkers krijgen vrijblijvend advies en aanwijzingen.

Bij een werkplekonderzoek gaan we verder. Eén-op-één inventariseren we problemen die men ervaart aan en rond de werkplek. Ook werkdruk en/of thuissituatie komen aanbod. Dit kan ook worden opgesteld in een rapport.

 

Hoe zit of sta je goed ?

Duo zit sta werkplek elektrisch met desk bike pro
previous arrow
next arrow
Slider

Wilt u gewoon eens vrijblijvend van gedachten wisselen hierover kan dat natuurlijk. Neem contact via de gegevens rechtsboven of door het contact formulier hieronder in te vullen. Want Bureaustoelenmkb doet alles om u goed te laten werken.