Waarom een Interieurplan laten maken?

Als we een Interieurplan maken kunnen we u vertellen of het meubilair in de ruimte past. Dit kan met nieuwe kantoormeubilair maar ook gebruikt of het huidige meubilair.

Een interieurplan ontstaat na het inventarisatie van de behoefte of problemen. Routing, manier van werken, licht, ARBO, etc. We houden namelijk overal rekening mee.

Het plan presenteren we met plattegronden en 3D tekeningen. Daarna komt altijd weer feedback want men heeft er ook weer over nagedacht.Vervolgens komen tot een definitief plan.

Als u de producten via ons aanschaft is het Interieurplan gratis. U kan ook de markt op want het is uw plan, daar brengen we dan wel kosten voor in rekening. Dat zullen vooraf doornemen.

 

Wat kan Bureaustoelenmkb allemaal doen?

Wij leveren niet alleen het meubilair maar kunnen het hele project voor u organiseren en begeleiden. Wij zijn het aanspreekpunt en we informeren u over de voortgang.

Dat kan gaan het verplaatsen of aanpassen van wanden tot complete verbouwingen.  Inclusief vloerbedekking, kabelmanagement, ICT, installaties, verhuizingen, ergonomisch- en arbomanagement, beveiliging etc.

Tijdens het project zijn we dagelijks aanwezig om alles in goede banen te leiden. Wij staan namelijk bekend om de goede organisatie en heldere communicatie en dat vinden we leuk.

Neem daarom snel contact op (contactpagina) voor een vrijblijvend informatief gesprek of vul het onderstaande formulier in.

Gerealiseerd

 

previous arrow
next arrow
Slider