Waarom een interieurplan laten maken?

Met een interieurplan ziet u op een mooie wijze hoe het meubilair in de ruimte past. We doen dit met een 3D tekenprogramma waarin we rekening houden met uw wensen en eisen. Vaak doen we dit met nieuw kantoormeubilair maar kan ook met het huidige meubilair.

Een interieurplan ontstaat na het inventarisatie van de behoefte of problemen. Routing, uw manier van werken, licht, ARBO, etc. We houden namelijk overal rekening mee dan hoeft u daar niet over na te denken.

Het plan presenteren we met plattegronden en 3D tekeningen. Daarna komt er altijd feedback van de gebruikers. Want een plan proberen we altijd met de gebruikers te maken. Op deze manier creëren we betrokkenheid. Het word vaak als prettig ervaren als men kan meepraten. Uiteindelijk is het wel van belang om tot een goed plan te komen. Wij geven de medewerkers de input waarom er keuzes zijn gemaakt en wat de voordelen zijn. Ook geven we regelmatig advies over andere manieren van werken.

Als u het meubilair via ons aanschaft is het Interieurplan gratis. U kan ook de markt op want het is uw plan, daar brengen we dan wel kosten voor in rekening. Dit zullen vooraf doornemen.

Wat kan Bureaustoelenmkb allemaal doen?

Wij leveren niet alleen het meubilair maar kunnen het hele project voor u organiseren en begeleiden. U kunt dan gewoon doorgaan met de werkzaamheden en wij zijn het aanspreekpunt en houden u op de hoogte.

We kunnen veel voor u uitvoeren.: het verplaatsen of aanpassen van wanden tot complete verbouwingen. Inclusief vloerbedekking, kabelmanagement, ICT, installaties, verhuizingen, ergonomisch- en arbomanagement, beveiliging etc.

Tijdens het project zijn we dagelijks aanwezig om alles in goede banen te leiden. Wij staan namelijk bekend om de goede organisatie en heldere communicatie en dat vinden we leuk.

Neem daarom snel contact op (contactpagina) voor een vrijblijvend informatief gesprek of vul het onderstaande formulier in.

Ontworpen

Supervastgoed Amsterdam
OLAM kantoormeubilair Rotterdam
Boomstammen sta-tafel met barkruk
Kast met eiken gefineerd blad bureaustoelen mkb leiden
previous arrow
next arrow
Slider